Chat with us, powered by LiveChat

Vigtige fakta om ESTA:

  • Forarbejdningstid op til 36 timer. Vi tilbyder også ekspresregistrering indenfor 2 timer.
  • Kun borgere fra de 38 “Visa Waiver” lande kan ansøge om rejsetilladelse
  • ESTA gælder kun for rejsende, der ankommer til USA med båd eller fly under Visa Waiver-programmet
  • Hvis du rejser gennem USA, skal du også have en gyldig rejsetilladelse
  • Formålet med ESTA er, at den amerikanske regering ønsker at kontrollere alle de “Visa Waiver” rating op mod en række myndighed databaser, inden de forlader deres hjemland
  • ESTA kan kun hentes via internettet – i modsætning til et visum udstedt først efter et personligt møde i en amerikansk ambassade
  • En rejsebureau licens er normalt gyldig i op til 2 år efter godkendelse, og kan nemt opdateres ved ændringer i rejseplaner eller senere rejse
  • ESTA er ikke visum – det er en rejse tilladelse
  • Uden en gyldig rejseautorisation (ESTA) vil du blive nægtet check-in
  • En godkendt rejseautorisation (ESTA) garanterer ikke adgang til USA
  • Hvis din ESTA-ansøgning er nægtet, skal du søge om et B-1 Visitor Visa eller B-2 turistvisum (dette kan tage uger, og nogle tilfælde måneder, der skal ydes)

HVAD DU HAR BRUG FOR:

  • Gyldigt pas fra et Visa Waiver Program land
  • Gyldigt kreditkort (MasterCard, VISA, American Express og Discover (JCB, Diners Club)) eller PayPal for at betale
  • Vores professionelle gennemgang og ESTA behandlingsservices koster USD 88,00 per program, som omfatter det obligatoriske amerikanske regering gebyr
  • Dine kontaktoplysninger.
  • Dine seneste beskæftigelsesoplysninger, hvis det er relevant.
  • Estimatet registreringstid er 15-25 minutter

Hvorfor skal jeg ansøge om esta

  • “Implementeringsanbefalingerne fra 9/11 Kommissionsloven af 2007” (9/11 lov) ændrede § 217 i lov om indvandring og nationalitet (INA), der kræver, at Department of Homeland Security (DHS) gennemfører et elektronisk rejsetilladelsessystem og andre foranstaltninger til forbedring af visumansvarsprogrammets sikkerhed. ESTA tilføjer et andet sikkerhedsniveau, der gør det muligt for DHS inden rejsen at bestemme, om en person er berettiget til at rejse til USA under Visa Waiver Programme, og om en sådan rejse udgør en retshåndhævelse eller sikkerhedsrisiko.
  • Du rådes til at ansøge om ESTA i god tid før afrejse, da det kan tage op til 72 timer at behandle din ansøgning for første gang

Hvem skal have godkendt ESTA?

  • Enhver person, herunder børn og spædbørn (almindelige ansøgninger findes ikke)
  • ESTA gælder kun for dem, der ankommer til USA via luft eller med båd
  • ESTA gælder også for dem, der skal transit gennem USA